18 dec

PPV - ACTUALIA: Familie- en Familiaal Vermogensrecht: HUWELIJKSVERMOGENSRECHT 8 september 2015

 

 

 

Professor Casman geeft een overzicht van het actuele huwelijksvermogensrecht. Ze belicht het wettelijk stelsel en de recente rechtspraak in verband met vergoedingsrekeningen. Vervolgens gaat ze verder in op de clausules in huwelijkscontracten met keuze voor een gemeenschap, in het bijzonder de verdelingsbedingen, de keuzebedingen en de successierechtelijke aspecten daarvan. Ten slotte wordt ingegaan op de huwelijkscontracten met scheiding van goederen.

 

 


Inschrijven

De inschrijvingsprijs per sessie bedraagt €65 voor leden en €80 voor niet-leden. Studenten kunnen voor €20 deelnemen aan een sessie. De inschrijvingsprijs voor de gehele reeks bedraagt €210 voor leden en €270 voor niet-leden. Inschrijven kan via info@osb.be, telefonisch via 02/644.64.60 of klik op 'inschrijven' onderaan deze pagina.

 

 

 

In de inschrijvingsprijs zijn inbegrepen:

•Deelname aan de voordracht
•Een documentatiebundel
•Broodjeslunch

 

 

 

Attest

Deelname aan een voordracht geeft recht op een attest, 3 vormingspunten per sessie en 12 vormingspunten voor de volledige reeks. De attesten worden afgeleverd aan de aanwezige deelnemers op het einde van de voordracht.

Locatie en tijdstip

 

 


VUB campus, Pleinlaan 2, 1050 Elsene

8 september     lokaal D0.08      18.30u

 

[ Terug ]